Ontzorgen

Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u op juridisch gebied assisteren. Denk hierbij aan:

Helpdesk

Bent u redelijk goed op de hoogte en heeft u vooral behoefte aan een deskundig klankbord voor uw IT-rechtelijke vragen, dan is de helpdesk uitermate geschikt voor u. Voor een vaste prijs per maand bieden wij u op basis van het ‘fair use’ beginsel onbeperkte telefonische ondersteuning aan.

Contract Support Module

Om u enerzijds maximale prijszekerheid te geven en anderzijds de nodige flexibiliteit te bieden, werken wij met verschillende modules om cliënten op meer structurele basis te ondersteunen bij het sluiten van contracten en eventuele contractonderhandelingen. U kunt zelf aangeven welke module het meest passend is gezien de aard van de contractspartij, de complexiteit van de opdracht en het (commercieel) belang van het contract. De prijzen per module zijn op aanvraag en bij voorkeur hebben wij vooraf een gesprek waarin we uw wensen bespreken. Voor meer informatie klik hier.

 

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met variaties op bovenstaande modules of andere vragen op IT-rechtelijk gebied. Heeft u een overeenkomst nodig voor de uitbesteding van uw IT? Wilt u advies over een vastgelopen automatiseringstraject? Vraagt u zich af of en zo ja hoe u de inkoop van IT moet aanbesteden? Voor deze en andere IT en outsourcing gerelateerde vragen kunt u op ons een beroep doen. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u een passend model voor onze dienstverlening.